Imaginea care îl va pune pe jar! Cum îl răsplăteşte Mihaela Rădulescu pe Felix Baumgartner, atunci când câştigă un trofeu

Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu sunt un cuplu controversat din showbizul românesc. Diva de Monaco a demonstrat că este alături de iubitul ei în toate competiţiile pe care le desfăşoară.

Felix Baumgartner este un sportiv recunoscut peste hotare, iar acum a câştigat un nou trofeu. Drept răsplată, Mihaela Rădulescu s-a fotografiat cu un decolteu adânc, în timp ce săruta premiul. Imaginea i-a stârnit imaginaţia, cu siguranţă, lui Felix.

"Iubesc învingătorii! Acelaşi trofeu a mai fost câştigat, de-a lungul anilor, de Richard Chamberlain, Bob Geldof, Jean Michel Jarre, Peter Lindbergh si înca multe alte personalităţi internaţionale, care au facut ceva extraordinar în domeniul lor. Sunt mândră că Felix Baumgartner a fost alegerea juriului de anul acesta, la categoria Sport şi că am trait emoţiile cu el de mână. Bravo, eroul meu", a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner formează un cuplu din toamnalui 2014. Vedeta de televiziune l-a cunoscut pe celebrul paraşutist care a sărit din stratosferă în cadrul unui interviu, realizat de ea, ocazie cu care, după spusele ei, şi-a şi propus să-l cucerească.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu, un cuplu de "poveste"! O nouă imagine din dormitorul celor doi, făcută publică de sportiv

A făcut-o grasă, dar acum şi-ar putea înghiţi vorbele! Cum a ajuns să arate adolescenta jignită de Mihaela Rădulescu


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro