Împăcare ISTORICĂ! După ce nu și-au vorbit o bună bucată de timp, familia unei celebrități de la noi s-a reunit

Au fost certați și nu și-au vorbit luni la rândul din cauza unei femei. Acum însă, datorită aceleiași femei, tatăl și fiul s-au așezat la masă și, zâmbitori, au făcut pace.

Ibrahim și tatăl său au avut, de-a lungul timpului, tot felul de conflicte, dar, de curând, cei doi s-au împăcat. Iar conform surselor noastre, cei doi au făcut pace după ce Beyonce de România a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i aduce, din nou, în relații bune pe cei doi bărbați. Iar acest lucru a fost posibil zilele trecute când, zâmbitori, cei doi s-au întâlnit și au luat masa împreună, discutând și reușind, după câteva ore, să își dea seama că, de fapt, certurile lor au fost total inutile.
Culmea, certurile lor au fost generate de scandalurile în care a fost implicat, de-a lungul timpului, Ibrtahim, relația lui cu Beyonce de România provocând o groază de dispute. Și, culmea, deși tatăl lui îi interzisese să se mai vadă cu fosta iubită a lui Nicolae Gfuță, cea care a reușit să îi împace a fost chiar Beyonce de România care, luni la rândul, a depus eforturi în această direcție, știind că Ibrahim suferea că nu avea o relație normală cu părintele lui.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro