ÎNCĂ UNA?!? A apărut o nouă femeie în viaţa lui Nicolae Guţă?

Nu mai este un secret pentru nimeni că Nicolae Guţă face ravagii în rândul femeilor. Manelistul a fost implicat de-a lungul timpului în nenumărate scandaluri legate de femeile din viaţa lui.

Narcisa, Beyonce de România, Flori sunt doar câteva din femeile care s-au luptat pentru inima lui Guţă. Acum, Georgiana, este o altă domnişoară care vorbeşte despre el.

Invitată, astăzi, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, Georgiana a mărturisit că îl cunoaşte de mult timp pe manelist şi a vorbit despre relaţia pe care o are cu el.

"Eu sunt foarte bună prietenă cu Nicolae Guţă, am colaborat cu el pentru multe piese şi videoclipuri. Dar noi suntem colegi şi în respect. Eu l-am cunoscut multe emisiuni şi evenimente şi este un gentleman, chiar se comportă foarte frumos cu fetele. Eu eram prietenă cu Beyonce şi se purta frumos cu ea. Probabil că îi plac brunetele, că şi Flori este bruneta. Pe Narcisa am cunoscut-o şi este o fată extraordinară," a spus Georgiana, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

Află mai multe detalii aici.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

Flory, decizie surpriză în ”cazul Guță”! Știm ce face bruneta în aceste momente

Împăcare ŞOC în showbiz! S-a jurat că nu îl mai vrea, dar nu a rezistat departe de el

Guţă şi Narcisa au fost DEMOLAŢI în direct la televizor: "E ca un hipopotam cu o balenuţă plină de bube lângă el!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro