Ionela Prodan a murit în Săptămâna Neagră. Ce înseamnă acest lucru şi ce i se recomandă Anamariei să facă pentru mama ei

+3 click pentru
galerie

Ionela Prodan a murit luni seara la vârsta de 70 de ani © SpyNews

Ionela Prodan a murit în prima zi din Săptămâna Neagră, care este următoarea săptămână după Săptămâna Luminată. Săptămâna Neagră este perioada adresată odihnei sufletelor de pe lumea cealaltă.

Astfel, pentru sufletele celor care au plecat dintre noi, Săptămâna Neagră înseamnă linişte şi odihnă. Ionela Prodan a murit luni, chiar în ziua în care este sărbătorit Paştele Blajinilor. Această perioadă marchează pomenirea celor decedaţi.

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Povestea impresionantă de viaţă a Ionelei Prodan! Prin câte probleme a trecut

CITEŞTE ŞI: Primăria oraşului Dăbuleni, oraşul natal al Ionelei Prodan, despre moartea artistei: "Nu va muri niciodată!"

CITEŞTE ŞI: Ultimele clipe ale Ionelei Prodan. Ce i-a zis artista Anamariei Prodan, înainte de a muri

Este recomandat în această perioadă, ca cei care rămân în urmă că se roage mult pentru sufletele celor trecuţi în nefiinţă. Ionela Prodan a murit în Săptămâna Neagră, astfel că Anamariei Prodan îi este recomandat să se roage mult pentru sufletul mamei ei. De asemenea, Anamaria Prodan este bine să meargă la biserică şi să aprindă lumânări pentru Ionela Prodan, pentru că acest lucru ajută enorm sufletul ei. Ionela Prodan a murit luni seara, după o perioadă destul de mare în care a stat în spital. Anamaria Prodan şi-a iubit enorm mama şi a avut mare grijă de ea, tocmai de aceea, cu siguranţă, va avea grijă să ţină cont de datinile creştine pentru sufletul mamei ei.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro