Ionela şi Teodor de la "Mireasă pentru fiul meu", făcuţi praf de fani: "Sunteţi cel mai urât cuplu"

Sursa foto: arhiva

Ionela şi Teodor de la "Mireasă pentru fiul meu" s-au plăcut încă din primele zile ale competiției matrimoniale.  Marea finală i-a găsit căsătoriți, iar de atunci cei doi nu se mai satură unul de celălalt și își fac mereu declarații de dragoste.

Dar, se pare că Ionela şi Teodor şi-au pierdut popularitatea aproape de tot de când au ieşit din casa "Mireasă pentru fiul meu". Fanii nu mai sunt deloc impresionaţi de povestea lor de iubire şi îi critică de fiecare dată când au ocazia.

Cei doi îndrăgostiţi au postat o imagine pe o reţea de socializare, în care zâmbesc cu gura până la urechi, dar au fost taxaţi instant. "Sunteţi cel mai urât cuplu din toate sezoanele de la Mireasa Pentru Fiul Meu!", a scris un fan. Se pare că susţinătorii sunt supăraţi că foştii concurenţi trăiesc din banii câştigaţi la concurs şi nu muncesc.

”Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

T.S

Citeşte şi:

VIDEO / Un cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" se desparte de ochii lumii? Astăzi au dat cărţile pe faţă

VIDEO / Doi concurenţi din casa "Mireasă pentru fiul meu", ciondăneli în pat! Toată casa i-a auzit! "Nu-ţi pasă de mine?"

VIDEO / Un fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" i-a zis-o iubitei sale în direct! "Vreau să facem dragoste"facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro