VIDEO/ Ironia sorţii! Cum şi-a făcut Robin Williams un prieten să renunţe la sinucidere

foto: hepta

Şi-a salvat prietenul de la moarte, dar nu s-a putut salva pe el! În urmă cu mai mulţi ani, Robin Williams a reuşit să găsească forţa de a-l ajuta pe prietenul lui actorul Christopher Reeve să meargă mai departe şi să renunţe la gândurile sinucigaşe, dar nu a putut face asta şi cu el.

Robie Williams a fost un om puternic şi a reuşit cu umorul său să redea speranţa şi pofta de viaţă nu numai fanilor, ci şi prietenilor apropiaţi. O poveste emoţionantă a ieşit la iveală odată cu vestea cumplită a morţii acestuia.

"În 1995, actorul Christopher Reeve i-a spus Barbarei Walters că a€œ "Îşi dorește să moară" după ce a rămas paralizat în urmă unui accident de călărie. Soția lui Reeve chiar i-a spus că dacă dorește să meargă mai departe în acest sens, vor "€œgasi o soluție pentru a face asta". Dar a adăugat: "€œEşti același, în continuare. Și noi te iubim”.

După plecarea ei, Reeve stătea întins pe patul de spital, cuprins de o depresie profundă. Dintr-o dată, un doctor a dat buzna în camera sa strigând pe un ton vesel: “Întoarce-te!”. “Cum?”, a răspuns surprins Reeve care ştia că, paralizat fiind, nu poate face aşa ceva. Dar doctorul a insistat: “Întoarce-te!” Reeve era pe punctul de a chema o asistentă în momentul în care a realizat că nu era vorba despre un doctor, ci chiar despre Robin Williams, vechiul său prieten. Atunci Reeve a izbucnit în râs. Mai târziu i-a povestit soţiei: “Am realizat în acea clipă că, dacă pot râde, voi putea supravieţui”.

Citeşte şi:

A MURIT actorul Robin Williams

Robin Williams A MURIT! Primele declarații ale soției actorului: "Mi-am pierdut soțul și cel mai bun prieten"

 
 

Cum au reacţionat celebrităţile de la Hoollywood când au auzit că Robin William a murit

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro