VIDEO / L-a fermecat până a leşinat! Mihai Morar a căzut lat, în direct

Veronica Fermecătoarea l-a dat gata pe Mihai Morar. La propriu. După ce le-a scos peri albi juraţilor de la "X Factor" şi a devenit cunoscută în întreaga ţară datorită perseverenţei (n.r. - a participat patru ori la X Factor), Veronica Vlaicu, ce a rămas în atenţia tuturor drept Veronica Fermecătoarea, nume pe care l-a primit după ce a participat la un concurs de Miss, pe litoral, a făcut senzaţie la "Răi da' Buni".

După ce la "X Factor" a spus că este îndrăgostită de Ştefan Bănică Jr., Veronica Fermecătoarea a fost invitată, miercuri, în platoul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, unde i-a făcut dezvăluiri amuzante lui Mihai Morar. Şi asta nu e tot! Femeia, care a uimit juriul de la "X Factor" şi a fermecat întreaga ţară cu poveştile ei, a avut şi o dedicaţie muzicală pentru telespectatori şi pentru Mihai Morar care, impresionat de "calităţile" vocale ale Fermectoarei, a leşinat, în platou.

Vezi momentul AICI!

Citeşte şi:

Povestea fabuloasă din spatele prestaţiei de la TV! Femeia care a "fermecat" România la "X Factor" l-a distrat copios pe Mihai Morar

Mihai Morar, cu ochii în lacrimi! Această mamă vrea să îşi vândă un rinichi pentru a-şi salva fetiţa


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro