Liliana de la „Mireasă pentru fiul meu” a fost detronată. Cine este acum „Mireasa săptămânii”!

Mireasă pentru fiul meu Captură TV

Concurenții de la „Mireasă pentru fiul meu” sunt consternați după ce au aflat despre tragedia de la clubul „Colectiv” și au hotărât să își anuleze toate planurile pe care le aveau pentru această seară.

Aceștia aveau permis ca în această seară să se întâlnească într-un club cu ceilalți concurenți care deja au fost eliminați și cu sutele de susținători.

Concurenții au fost cu toții cu ochii în lacrimi la auzul veștilor despre evenimentul tragic și și-au declarat compasiunea pentru rudele celor decedați și răniți.

Doamna Luiza împreună cu Tudor au fost cei mai votați concurenți ca să iasă din competiție, însă au fost protejați de public, așa că vor rămâne în competiție. Tudor a ieșit pe locul al treilea în preferințele publicului, după Valentin, Emanuel și înaintea Aurel

În clasamentul fetelor, Liliana a fost detronată de către Adriana, după câteva săptămâni în care a fost numită „Mireasa săptămânii”.

„Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

V.M

Citește și:

VIDEO / Echipa de la "Mireasă pentru fiul meu", în lacrimi după tragedia din clubul Colectiv! Ce gest impresionant au făcut concurenţii!

Cuplurile din casa "Mireasă pentru fiul meu" se întrec în intimităţi! Alţi doi concurenţi au căzut în ghearele pasiunii: "Se călăresc imediat"

VIDEO / Vrea să iasă din competiţie pentru că nu mai rezistă fără SEX! Concurentul de la "Mireasă pentru fiul meu" care i-a lăsat pe toţi mască


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro