VIDEO / Liliana de la "Mireasă pentru mine", terorizată de fostul iubit: "Devenise foarte posesiv şi agresiv!"

Liliana de la "Mireasă pentru fiul meu" este o concurentă care a venit la emisiune pentru a-şi găsi jumătatea. Înainte de a intra în competiţie, concurenta a fost terorizată de fostul ei iubit.

Liliana este o concurentă care are deja mulţi susţinători. Concurenta de la "Mireasă pentru fiul meu" a avut o relaţie de trei ani de zile cu un bărbat pe nume Luţu.

"Luţu e fostul meu iubit. Am stat un an cu el în casă. Am un an de când mă chinui să termin relaţia cu el. Pe mine nu m-a lovit, dar sigur asta urma. Trei ani am fost iubiţi. Era agresiv verbal. De un an de zile am vrut să pun capăt, dar nu mă lăsa în pace. Recunosc că l-am iubit foarte mult, dar el a ajuns să îmi cunoască slăbiciunile. A făcut box. Devenise foarte posesiv. El nu accepta ideea să mă piardă. În ultimul timp, între noi nu mai era respect. A fost o relaţie greu de vindecat", a declarat Liliana, marţi, în emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" de la Antena 1.

"La cum îl cunosc eu în două luni maxim e aici. Ai grijă. M-am bătut cu el când ne-am cunoscut. A rămas repetent", a spus Robert, deoarece îl cunoştea pe Luţu.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / Cassandra de la "Mireasă pentru fiul meu", detalii despre trecutul controversat! Cum a ajuns să danseze la bară

Caz fără precedent în casa "Mireasă pentru fiul meu"! A venit să-şi însoare fiul, dar îi fug ochii după bărbaţi! Anunţul făcut astăzi de mama unui concurent


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro