Lista completă doar noi o avem! Ce își dorește Alina de la Borcea ca să-l lase om liber

Chiar dacă experiența divorțului este una extrem de dificilă, de cele mai multe ori, pentru ambele părți implicată, de multe ori, un partaj ”plăcut” poate îndulci din plin viața celui care acceptă despărțirea fără prea mare scandal. Acesta pare să fie și cazul Alinei Vidican care, dintr-o lovitură, devine una dintre cele mai avute femei din România.

După ce, pare-se, au ”parafat” la nivel verbal parametrii divorțului dintre ei, Alina Vidican se va putera lăuda cu o buinăstare financiară de invidiat. Pentru că, spun sursele noastre, Alina își dorește de la Cristi Borcea o mică avere. Astfel, Alinei a solicitat hotelul din Timișoara, un stabiliment de lux, rentabiul și cotat la o valoare de piață de minimum 4 milioane de euro, o bună parte de acțiuni la firmele la care este ea sau fratele ei implicat din domeniul energetic, pachet cotat la peste un milion de euro, apartamentul din Miami de 600.000 de euro în care și-au desfășurat o bună  bucată din povestea lor de dragoste, perioadă în care ea era ”amanta”, alte câteva apartamente din Timișoara în valoare de minumum 150.000 de euro.
La toate acestea se adaugă și afacerea din București în care, până acum, spun revistele economice, s-ar fi investit 6 milioane de euro, precum și o sumă importantă de bani, una suficientă pentru ca un om să își ducă traiul, fără nicio grijă, până la sfârșitul secolului XXI, bani pe care, conform înțelegerii, Alina îi va depune în conturile celor doi copii ai lor.
Iar un calcul simplu ne duce cu gândul la faptul că, dintr-o lovitură, Alina va deveni mai bogată cu mai bine de zece milioane de euro. Cu toate acestea, un apropiat de-al lui Cristi Borcea ne-a dezvăluit, sub protecția anonimatului, ne-a declarat că dorințele Alinei sunt destul de greu de îndeplinit din cauză că proprietățile pe care și le dorește, respectiv hotelul din Timișoara, dar nu numai el, sunt gajate la bancă pentru acoperirea creditului de 25 de milioane de euro pe care acesta l-ar fi contractat, motiv pentru care, în aceste momente, Cristi Borcea analizează soluțiile pe care le are pentru a divorța liniștit.
De-a lungul ultimelor săptămâni s-a tot vorbit despre iminentul divorț dintre Alina Vidican și Cristi Borcea, între ei intervenind, pare-se, o ruptură greu de surmontat, motivul fiind anunțul făcut de Valentina Pelinel cu privire la faptul că va deveni mama unui băiețel, fără să numească însă explicit cine este tatăl viitorului ei bebeluș, chiar dacă toată lumea bănuiește că ar fi vorba de fostul acționar al echipei Dinamo București.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro