Lovitură pentru Cristea! ”Prințul” nu s-ar fi gândit vreodată că va fi umilit de fiica lui de șase ani

Relaţia dintre Denisa Nechifor şi Adrian Cristea s-a terminat în urmă cu câţiva ani, dar aceştia au rămas foarte buni prieteni, ocupându-se îndeaproape de fiica lor, care pare să el calce pe urme părinţilor ei.

Rania, fiica Denisei Nechifor şi a lui Adrian Cristea, este răsfăţata familiei şi chiar dacă părinţii ei s-au despărţit, micuţa nu simte acest lucru, cei doi ocupându-se foarte atent de educaţia şi bunăstarea ei.


Odată întors pe terenul de fotbal, Adrian Cristea speră să recupereze gloria de altă dată, dar şi veniturile de atunci. Cu toate acestea, se pare că fiica lui îi dă clasă tatălui ei şi intră cu dreptul în afaceri, iar de acest lucru se ocupă chiar mama ei. "I-am negociat Raniei un contract de imagine. Este o sumă cu multe zerouri. Şi eu şi Adi avem fler în afaceri şi vrem să o băgăm şi pe ea. Ar fi păcat să nu profităm de ocazie", a declarat, extrem de mândră, Denisa Nechifor.


Fotbalistul nu are de ce să fie deranjat, chiar dacă suma pe care el o câştigă este de până în 25.000 de euro pe an, iar fiica lui poate depăşi cu uşurinţă această sumă dintr-o lovitură, prin contractele de imagine negociate cu atenţie de mama ei.


Chiar dacă au o relaţie extrem de apropiată şi încearcă să se ocupe de fetiţa lor cât mai bine, Adrian Cristea şi Denisa Nechifor nu au vorbit despre o împăcare, dar fetiţa lor ştie foarte bine ce vrea. Micuţa Rania nu vrea sub nicio formă să se afle în compania altui bărbat în afară de tatăl său. Aceasta e topită după fotbalist şi nu vrea să aibă un alt înlocuitor.

Citeşte şi:

VIDEO / Denisa Nechifor se iubeşte cu un bărbat mai tânăr decât ea! Fosta lui Adrian Cristea, planuri de viitor cu un alt mascul: "Adi nu ştie de el"

Denisa Nechifor are interzis de la fiica ei să-şi refacă viaţa: "Nu vreau un alt tată"

Denisa Nechifor aruncă BOMBA: ”Anul acesta mă mărit! Strâng bani de nuntă”! Să înțelegem că "fericitul" e cam... modest financiar?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro