Lovitură sub centură pentru Nicolae Guță! Cu manelistul plecat la treabă, iubita a ”șters-o” din țară

Relația dintre Flory și ”Regele manelelor”, Nicolae Guță, este departe de a fi intrat în normal după ce bruneta a fost înțelată de cântăreț și, la insistențele acestuia, a acceptat să se împace cu el. Acum însă, dacă până la episodul cu pricina, a fost ”fată cuminte”, focoasa olteancă pare să fie decisă să îi dea o lecție manelistului.

Zilele trecute, pe când Nicolae Guță a plecat în Germania, loc în care avea de susținut câteva concerte, iubitei manelistului i s-a făcut și ei chef de ducă. Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, Flory a luat decizia să meargă în Italia, țara în care și-a cunoscut și în care a locuit alături de iubitul pe care l-a părăsit pentru a ajunge în brațele lui Guță.

Mai mult decât atât, întâmplător sau nu, focoasa olteancă a mers chiar la Milano, orașul de adopție al fostului iubit, loc în care, evident, s-a întâlnit cu toți amicii pe care și i-a făcut în vremea în care era mult mai puțin cunboscută ca și acum și avea o viață simplă. Și, spun sursele noastre, l-a și văzut pe ”fostul”, din întâmplare, desigur...


Culmea, chestionată cu privire la decizia de a pleca din țară, tocmai la Milano, neînsoțită de celebrul manelist care îi este iubit, Flory a răspuns, sec, că avea nevoie de o vacanță.
Mai mult, se pare că vacanța petrecută departe de Guță face parte din răzbunarea elaborată pe care bruneta a gândit-o pentru că manelistul i-a fost infidel. De altfel, după împăcarea cu manelistul, Flory a decis să se mute alături de el și să îl supună la o serie de teste care mai de care mai dificil de suportat, iar cântărețul nu a spus nici ”pâs”, semn că este dispus să facă orice pentru ca infidelitățile să îi fie iertate.

”Îi face toate poftele, nu comentează nimic și, de fiecare dată când ea cere ceva, el se dă peste cap să îi facă pe plac”, ne-a spus un apropiat de-al manelistului, surprins că acesta este, în continuare, alături de Flory, mai ales după scandalul televizat în care au fost implicați cei doi.

Citește și:

VIDEO / Şoc şi groază! Stare de alertă la Flori acasă! Ce a apărut în mijlocul casei iubitei lui Guţă: "Numai Narcisa l-a trimis"

Flory, decizie surpriză în ”cazul Guță”! Știm ce face bruneta în aceste momente

Împăcare ŞOC în showbiz! S-a jurat că nu îl mai vrea, dar nu a rezistat departe de el


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro