Lucian Bute, făcut K.O. la propria nuntă! Gestul cu care şi-a lăsat invitaţii mască în biserică

Lucian Bute şi soţia sa, Elena, s-au căsătorit religios, astăzi, la Biserica "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena", din Galaţi. Pugilistul a fost extrem de emoţionat în ziua nunţii, iar în timpul slujbei chiar a plâns.

"E cea mai importantă zi din viaţa mea, am câştigat cea mai importantă centură. Mă simt foarte bine şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că am făcut acest pas. Sunt din toate punctele de vedere fericit şi împlinit. Am o soţie cu care mă înţeleg foarte bine de 8 ani de zile, pe care o iubesc şi care mă suportă aşa cum sunt, şi în viaţa privată şi în cea sportivă. Ne dorim copii şi sper să vină cât mai repede", a spus Lucian Bute pentru Antena 1.

La eveniment, Lucian Bute a purtat o redingotă neagră, o cămaşă albă şi papion negru create de Alexandru Ciucu, iar soţia sa are o rochie albă, cu dantelă şi cu spatele gol. Naşii proaspeţilor însurăţei au fost primarul din Buşteni, Emanoil Savin, şi soţia sa.

Pentru acest eveniment, la care au fost invitate peste 450 de persoane, Lucian Bute a închiriat un hotel întreg şi a avut cel mai scump cort de nuntă din România,  Mirii au fost păziţi în permanenţă de zeci de angajati ai unei firme de pază, iar costul întregii nunţi s-a ridicat la 200.00 de euro. Proaspătul cuplu va petrece luna de miere în Caraibe.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro