Mara Bănică, de urgență la spital! A primit un diagnostic sumbru! „Medicii nu au ce să îmi facă”

Mara Bănică este una dintre cele mai efervescente vedete de la noi, care reuşeşte mereu să iasă din cele mai complicate situaţii oricât de dificile ar părea. Atunci când este vorba de sănătate, însă, vedeta parcă nu mai scapă de ghinioane, ultima păţanie făcând-o să ajungă în mijlocul nopţii direct la spital.

După mai multe întâmplări, nefericite, pe care însă le-a depăşit, Mara Bănică a descoperit, în urmă cu ceva timp, că suferă de sinuzită acută, o boală care îi răpeşte de multe ori nopţile, vedeta neputând, efectiv să pună geană pe geană din cauza durerilor de cap insuportabile.


În urmă cu o noapte, Mara Bănică a avut, din nou, o criză provocată de sinusuri, care au făcut-o să ajungă de urgenţă la spital. „Am plecat într-o fugă spre spital. Nu puteam să stau de durere. După ce mi-au dat tratamentul, m-au trimis acasă, urmând să aştept efectul pastilelor. Nu îmi trecea sub nicio formă, puteam sta doar în fund, pe marginea patului”, a declarat Mara Bănică.


Cu toate eforturile depuse de medici, suferinţa Marei nu poate fi curmată, vedeta fiind nevoită să lupte cu durerile insuportabile. „Medicii nu au ce să îmi facă. Pe la patru dimineaţa, după toate pastilele luate, am reuşit să mă întind în pat, iar atunci am simţit o explozie în cap. Mi s-a spart punga de puroi. Atunci am simţit o eliberare. Încă elimin puroiul, după ore bune de când mi s-a întâmplat totul”, a mai spus Mara Bănică.

Citeşte şi:

VIDEO / Mara Bănică, chemată de urgenţă în casa "Mireasă pentru fiul meu"! Jurnalista a venit să facă lumină într-un caz controversat

Mara Bănică, blocată pe aeroportul din Timişoara! Jurnalista este disperată: "Nimeni nu ne spune nimic şi nu putem pleca de aici"

Exclusiv! În sfârșit o ia! Mara Bănică se mărită! Toate detaliile, doar aici!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro