Margherita din Clejani a plecat în Liban după iubitul ei, Peter! El i-a făcut o declaraţie de dragoste emoţionantă

Margherita de la Clejani şi libanezul Peter Kai formează un cuplu frumos de aproximativ o lună. Cei doi sunt foarte apropiaţi şi nu ezită să îşi arate afecţiunea unul faţă de celălalt.

De când au recunoscut că au o relaţie, cei doi parcă sunt şi mai apropiaţi şi fac din ce din ce în ce mai multe lucruri împreună. Ba mai mult decât atât, se pare Margherita a plecat în Liban, acasă la iubitul ei.

"You Are The Sun In My Day, The Wind In My Sky, The Waves In My Ocean, And The Beat In My Heart (Două Vorbe Te Iubesc) at Bikfayya, Lebanon (n.r. Tu eşti soarele din ziua mea, vântul din cerul meu, valurile din oceanul meu şi bătaia inimii mele)," a scris Peter Kay, în dreptul fotografie.

Imaginea cu cei doi îndrăgostiţi a strâns aproape două mii de like-uri, semn că prietenii lor virtuali au fost impresionaţi de declaraţie de dragoste pe care i-a făcut-o Peter Margheritei de la Clejani.

Relația dintre Margherita și Peter a început în urmă cu aproape o lună, când tânărul de origine arabă a fost surprins în mijlocul unui întâlniri fierbinți cu focoasa brunetă. Cei doi, părând să se simtă foarte bine, au mers împreună într-un club de fițe în care au petrecut toată noaptea, între ei apărând primele sentimente.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

Viorica de la Clejani, declaraţii DEMENŢIALE despre iubitul Margheritei: "Dacă o ia în Liban, mă duc şi eu!" Vei RÂDE cu lacrimi!

Margherita din Clejani, mărturisiri neaşteptate despre iubitul ei, Peter: "Mi-a tot scris mesaje pe Facebook de un an de zile!"

Margherita de la Clejani a făcut totul public: "Declar, pentru prima dată în viaţa mea, că mi-am găsit jumătatea"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro