Medicii nu știu ce să îi mai facă! Singura femeie care l-a refuzat vreodată pe ”Burlacul” Andrei Andrei a ajuns la capătul puterilor

A ajuns până în etapa în care putea pleca cu „Burlacul” acasă, însă ea a ales să se întoarcă în braţele fostului iubit. Iar asta se pare că a fost cea mai bună decizie pe care o putea lua bruneta, pentru că, de atunci, cei doi sunt nedespărţiţi, iar fericirea li se citeşte cu uşurinţă pe chip, până acum, când se pare că problemele de sănătate îi dau ei ceva bătăi de cap.

Chiar în semifinală, Ayda a luat decizia de a refuza trandafirul salvator, iar decizia ei se pare că a fost cea mai bună, căci bruneta s-a amorezt de un multimilionar grec, iar cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată, ba mai mult, se pare că au planuri mari de viitor.


Nimic nu pare să îi umbrească fericirea, însă, Ayda trece prin momente cumplite în ultimele două săptămâni, de când nu reuşeşte să mai pună geană pe geană. „Nu ştiu ce să mai fac! De două săptămâni nu reuşesc să mai dorm noaptea. Am încercat totul. Beau tot felul de ceaiuri care să mă liniştească, dar şi somnifere. Am ajuns să citesc până la 4-5 dimineaţa, poate, poate reuşesc să adorm”, a declarat, vizibil afectată, Ayda.


Problema Aydei este una destul de serioasă, focoasa brunetă gândindu-se serios să îşi facă analize mult mai amănunţiţe, pentru un tratament mult mai amplu, eventual prescrierea unor somnifere mult mi puternice, care să îi permită să se odihnească. Ayda a fost una dintre cele mai controversate concurente din show-ul „Burlacul”, reuşind cu firea ei vulcanică să stârnească invidia, dar şi ura celorlalte concurente, care nu au stat cu mâinile în sân, ba chiar au încercat să o „saboteze”. Cu toate acestea, Ayda a ajuns până în semifinală, unde a refuzat trandafirul.

Citeşte şi:

Cum l-a dat gata pe iubitul multimilionar! O fostă concurentă de la ”Burlacul” i-a pregătit o surpriză URIAȘĂ

L-a uitat pe Andrei Andrei! Bruneta care i-a pus inima pe jar ”Burlacului” se pregătește de nuntă! Cu un multimilionar

Scene fierbinţi la plajă cu o fostă finalistă de la "Burlacul"! În ce ipostaze a fost surprinsă bomba sexy!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro