Mesajul cutremurător al fiicei Cristinei Fulguşin Mateiaş, artista ucisă de gripă. "M-ai lăsat, te-am implorat să nu o faci"

+3 click pentru
galerie

Artista Cristina Fulguşin Mateiaş a murit din cauza unei răceli © Facebook

Cântăreaţa de muzică populară Cristina Fulguşin Mateiaş a încetat din viaţă luni noapte. Vestea i-a îngrozit pe cei care au cunoscut-o, mai ales că artista nu avea probleme de sănătate grave.

O răceală ar fi fost cea care i-ar fi adus sfârşitul, dar la care s-au mai adăugat probabil şi complicaţii din cauza unor probleme la inimă. După vestea că mama ei nu mai este, fiica artistei, Nicoleta, a avut un mesaj cutremurător pe Facebook, acolo unde şi-a strigat durerea pierderii mamei sale.

"Astazi m-ai lăsat, te-am implorat să nu o faci, L-am implorat pe Dumnezeu să nu te ia, dar nu m-a ascultat! Te iubesc şi te voi iubi toata viaţa, mama mea! Vei rămâne veşnic în inima mea!", a scris Nicoleta, fiica artistei pe Facebook.

După mesajul care însoţea şi fotografii cu mama ei, Nicoleta a postat şi o melodie interpretată de mama sa, alături de un alt mesaj copleşitor.

“Mama, pentru cine are o binecuvantare, din suflet s-o preţuiască, cu foc mama să rostească, să nu stea de ea departe, să n-o lase dor să-ţi poarte, s-o ţină la piept aproape şi de la necaz s-o scape! Mamei să-i vorbeşti cu faţa, că a trudit toată viaţa, să ai bune zilele, nu-i întoarce spatele!”, a scris Nicoleta.

Cristina Fulguşin Mateiaş a murit din cauza unei gripe, iar fiica sa a vorbit despre suferinţa mamei sale, precizând că deşi starea sa de sănătate nu era bună, artista a refuzat să meargă la spital, ajungând însă în momentul în care medicii nu au mai putut să o salveze.

Despre Cristina Fulguşin Mateiaş a vorbit şi Silvana Rîciu la "Antena Stars", aceasta precizând că artista ar fi avut şi probleme cu inima.

"Nu ştiam că este atât de bolnavă să ajungă într-un astfel de punct. Da, am întrebat-o aseară pe fata ei dacă a murit de la o răceală. A refuzat să meargă la medic. A luat-o salvarea duminică şi din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru ea, un apărut complicaţii. Au vrut să o transfere la Târgu Jiu sau la Bucureşti, însă un bolnav dacă nu are o stare stabilă nu poate fi transportat nicăieri. A rămas la spital, unde a fost îngrijită bine. Poate a fost o complicaţie cauzată de răceală sau de gripă, ştiu că avea problemel la inimă, avea nişte dispozitive montate", a spus Silvana Rîciu la "Antena Stars"

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro