VIDEO / Mesajul lui Emanuel de la "Mireasă pentru fiul meu" către tatăl lui Cosmin, după ce l-a făcut gay: "Nu vă permit să mă călcaţi în picioare!"

Liviu, tatăl lui Cosmin de la "Mireasă pentru fiul meu", a intervenit telefonic şi i-a atras atenţia acestuia cu privire la prietenia cu Emanuel. Acesta s-a simţit jignit şi i-a transmis un mesaj dur.


Bărbatul i-a spus fiului său că apropierea de Emanuel îi periclitează imaginea şi că susţinătorii au început să creeze pagini pentru "primul cuplu de homosexuali" din istoria "Mireasă pentru fiul meu". Când a auzit vorbele sale, Emanuel a simţit nevoia să-i dea o replică pe măsură.

"Jignirile pe care le-am primit astăzi mi s-au părut groaznice. Din păcate trăim într-o lume rea. Prietenia noastră a fost cu sinceritate şi cu plăcere. Eu nu sunt homosexual, eu n-am intrat în această emisiune pentru un bărbat. Nu înţeleg de ce aţi fost atât de vehement împotriva mea. Eu sunt un om demn şi cinstit şi nu vă permit să mă jigniţi sau să mă călcaţi în picioare. Am ajuns să mă consider cel mai mare huligan din această competiţie!", a declarat Emanuel, joi, în emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" de la Antena 1.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Nimeni nu se aştepta la asta! Unul dintre cele mai iubite cupluri din istoria "Mireasă pentru fiul meu" s-a despărţit!

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

Se află la un pas de nuntă, dar tot ”băiatul mamei” este! Am aflat planurile de viitor ale celui mai controversat concurent de la „Mireasă pentru fiul meu”

Elly de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-a schimbat look-ul! Vouă vă place cum îi stă aşa?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro