Mihaela Rădulescu, fără lenjerie intimă la Monaco! Prezentatoarea galei nu a fost deloc atentă la detalii

Aseară s-a ţinut la Monaco Gala Global Citizen Forum, pe care vedeta noastră, Mihaela Rădulescu, a prezentat-o. Decolteul a fost destul de generos iar rochia a lăsat la vedere un detaliu important.

Experienţa de a fi gazda Galei Global Citizen Forum a fost una extraordinară pentru Mihaela. Acolo a avut ocazia să se întâlnească cu oameni celebri care au avut succes la nivel mondial.

"La Gala pe care am prezentat-o în Monaco, Global Citizen Forum, am avut clipe sublime la întâlnirea, fie şi pentru câteva minute, cu oameni care scriu pagini din istoria contemporană, oameni care fac lucruri grozave pentru semenii lor, artişti de talie mondială, personalităţi ca generalul Wesley Clark sau Kofi A. Annan. (...) Mi-a ieşit. După felicitările primite de la dl. Kofi. A. Annan şi de la organizatori, după pupăturile de la invitaţii din atâtea ţări, cred că mi-a ieşit chiar... miunat", a scris Mihaela Rădulescu pe pagina sa.


Fără sutien şi cu o dungă aproape transparentă de-a lungul şoldurilor, detaliul nu a trecut neobservat! Prezentatoarea Galei nu avea nici chiloţi.

Cu toate acestea, Mihaela a donat onorariul primit pentru prezentare cauzei refugiaţilor şi a lăudat şi donaţia partenerului său de viaţă, Felix Baumgartner. Acesta şi-a scos la licitaţie online costumul cu care a traversat Canalul Mânecii şi a donat banii aceleiaşi cauze.

Mihaela şi Felix îşi trăiesc povestea de dragoste de aproape doi ani. Aceasta a fost căsătorită de trei ori, cu Bogdan Rădulescu, Ştefan Bănică Jr. şi Elan Schwartzenberg. Din căsătoria cu cel din urmă a rezultat un băieţel pe nume Ayan.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Cum le-a pus Paula Iacob la punct pe Mihaela Rădulescu şi pe Mădălina Manole. "Îmi venea să o bat" / "Ea e obişnuită cu paraşuta"

Moldoveanca tot moldoveancă rămâne! Cu ce l-a dat pe spate Mihaela Rădulescu pe Felix

Mihaela Rădulescu, prinsă cu decolteul la vedere! Sânii ei nu au arătat niciodată atât de rău


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro