Mihai Trăistariu îi ia apărarea impresarului bătăuş al Alexandrei Stan? "Îi cunosc pe amândoi. El e chiar foarte calm, faţă de ea!"

Mihai Traistariu

În această dimineaţă, Alexandra Stan a declarat deschis presei că nu a avut niciun accident de maşină, ci a fost abuzată fizic de către impresarul ei.

Mihai Trăistariu a comentat acest lucru şi a dezvăluit că nu întelege cum s-a ajuns aici. "El e compozitorul pieselor ei, nu ştiam că e şi impresar. Eu îi cunosc pe amândoi. Sunt calmi din fire şi liniştiţi, el e chiar foarte calm, pe lângă ea, care este mai năzdrăvană fiind o artistă.
 Am cunoscut-o la Mamaia, acum patru ani şi pot să spun că are o voce bună. Uneori totul se strică de la bani. Aşa s-a întamplat şi cu trupa Valahia. Ştiu că şi Adina de la Heaven povestea că o bătea Radu Groza cu telefonul în cap. Nu înţeleg de ce fetele astea stau şi rabdă atât pentru celebritate", a spus Trăistariu la Realitatea TV.

Alexandra Stan a fost bătută cu brutalitate, în weekend, de impresarul ei. Desfigurată şi extrem de afectată, cântăreaţa a făcut primele mărturisiri despre drama pe care o trăieşte de mai multe luni.

Foto: Mihai Trăistariu Facebook


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro