VIDEO / Moment emoţionant la "Mireasă pentru fiul meu"! A dansat desculţă cu iubitul ei, iar toţi concurenţii i-au aplaudat

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Constantin şi Mihaela de la "Mireasă pentru fiul meu" le-au făcut telespectatorilor, dar şi colegilor de platou, o surpriză de proporţii în ediţia de astăzi a emisiunii de la Antena 1.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Cei doi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" au dansat vals în faţa tuturor concurenţilor din emisiune. Mihaela s-a descălţat de pantofi ca să se poată mişca aşa cum trebuie şi a oferit un adevărat spectacol alături de logodnicul ei.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Chimia dintre cei doi tineri este evidentă şi se poate observa cât de fericiţi sunt unul cu celălalt. După ce au terminat dansul, toţi concurenţii i-au aplaudat.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi de la 17:00 - 19:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

Are 20 de ani, dar arată de 40! O concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", apariţie neplăcută în costum de baie

Roxana, mămică? Adevărul din spatele acestei imagini cu fosta concurentă "Mireasă pentru fiul meu"

VIDEO / Au manelele în sânge! Ce dans "au tras" Ionela şi Roxana de la "Mireasă pentru fiul meu". Nu le-a păsat de nimeni şi nimic

Pur și simplu radiază. O fostă concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” iubește din nou


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro