Momentul de care se temeau toți concurenții de la ”Mireasă pentru fiul meu”. Ce se întâmplă duminică în emisiune

Mirela Boureanu Vaida / foto: captură TV

Ziua de duminică a devenit pentru concurenții de la ”Mireasă pentru fiul meu” un bun prilej de a se distra alături de vedete la ”Duminica magnifică”.

În urma acestor concursuri, ei aveau parte de ieșiri în oraș sau de tratamente preferențiale. Prezentatoarea emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, Mirela Boureanu Vaida, a anunțat în finala de aseară că programul se va modifica.

Începând din această duminică, toți concurenții se vor întâlni cu fani și cu foști concurenți și vor comenta împreună subiectele cele mai sensibile.

Acest lucru nu a fost pe placul tuturor concurenților, mai ales că în această săptămână au fost dezbătute multe subiecte. Relația Adrianei cu profesorul său, posibila sarcină a Valentinei cu un fost interlop și alte subiecte încă nediscutate vor fi pe buzele tuturor în ediția de mâine, de la 17.30.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay..

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro