Va deveni mamă pentru prima dată? Ana de la ”Mireasă pentru fiul meu” a dat răspunsul pe care îl așteptau toți

Ana și Ștefan / foto: Facebook

Valentina și Aurel de la ”Mireasă pentru fiul meu” au avut parte de o ieșire în oraș, iar acest eveniment a fost un prilej bun pentru ei ca să se întâlnească și cu foștii concurenți.

Ana-Maria și Ștefan au așteptat cu nerăbdare ca să își vadă prietenii, așa că nu au pierdut ocazia ca să îi revadă pe cei cu care s-au înțeles cel mai bine în emisiunea matrimonială.

Cei patru au făcut și fotografii împreună, pe care le-au postat pe rețelele de socializare. Fanii au observat un detaliu interesant la Ana-Maria, și anume faptul că se ținea de burtică, așa că au întrebat-o dacă este însărcinată, așa cum se speculează deja.

”Ana, ești însărcinată? Că văd că te ții de burtică”.

Speculațiile că Ana ar deveni mamă au pornit chiar de la Valentina și Aurel, care au anunțat că fosta concurentă are simptome de femeie însărcinată.

Ana le-a răspuns curioșilor și le-a spus că nu este însărcinată și că așa a ieșit poza. Ea le-a mai spus că așteaptă întâi să facă nunta, apoi un bebeluș.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay..

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro