Pe Simona de la "Mireasă pentru fiul meu" o ştii, dar uite cum arată sora ei! Prietenii virtuali au fost uimiţi: "Este foarte frumoasă!"

Simona de la "Mireasă pentru fiul meu" le-a făcut o surpriză prietenilor ei virtuali şi a postat o imagine cu sora ei, la care a ataşat şi un mesaj emoţionant.

Simona de la "Mireasă pentru fiul meu" a reuşit să intre în inima telespectatorilor reality-showului matrimonial. Tânăra nu şi-a găsit jumătatea în emisiunea matrimonială, dar asta nu a descurajat-o.

Astăzi, Simona a publicat o imagine cu sora ei şi un mesaj cu ocazia zilei sale de naştere. "Draga mea surioară, îţi urez un sincer călduros "La mulţi ani"! Este un om absolut minunat şi am să îi mulţumesc vietii şi lui Dumnezeu mereu pentru că eşti surioara mea! Eşti una din bucuriile pe care mi le-a dăruit viaţa! De aceea vreau să îţi doresc: nu multă sănătate pentru că ma tem că nu o să-ţi ajungă, mă rog la Dumnezeu să îţi ofere o infinită sănătate, infinită fericire, infinită împlinire şi infinită mulțumire sufletească! Te iubesc mult de tot!", a scris Simona pe Facebook.

Prietenii ei virtuali au comentat imediat pe Facebook: "Ai o soră foarte frumoasă!".

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay..

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Adriana de la ”Mireasă pentru fiul meu” a răspuns la cea mai intimă întrebare: ”Ai făcut sex cu profesorul tău?” Concurenta a spus TOTUL

Valentina a rămas însărcinată cu un interlop? Detaliile care pot ruina relația concurentei de la ”Mireasă pentru fiul meu” cu Aurel

Un concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu”, somat să nu se mai automutileze. Relația cu logodnica lui l-a adus în această stare?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro