VIDEO / Motivul pentru care Oana Zăvoranu a donat lucrurile Marioarei: "Nu mor de foame!"

Oana Zăvoranu a deschis azi porţile vilei de la Afumaţi. Sute de oameni s-au strâns în casa în care mama Oanei şi-a trăit viaţa pentru a putea intra in posesia lucrurilor pe care defuncta le-a avut.


Oameni au fost primiţi cu braţele deschise în casa Mărioarei Zăvoranu. Oana a decis să doneze hainele mamei sale şi multe alte lucruri valoroase pe care le-a avut aceasta.


"Tot timpul cumpăra haine, genţi, mobilă şi de toate. Sunt sute. Totul este de cea mai bună calitate. Ei i-au plăcut lucrurile mai excentrice, paietate, culoarea turcoaz. Nu mor de foame ca să le vând, le donez", a declarat Oana Zăvoranu, miercuri, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

Marioara Zăvoranu a murit la Spitalul Fundeni din Capitală, în dimineaţa zilei de 17 aprilie, la 66 de ani. Oana Zăvoranu şi mama ei reluase scandalul pe tema moştenirii, în urmă cu câteva luni, după ce în ultimii ani cele două căzuseră la pace.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

FOTO / Apariţie ŞOC la vila din Afumaţi. În timp ce zeci de oameni se înghesuiau să primescă bunurile Marioarei de pomană, toate privirile s-au întors către ea! "Nu se poate aşa ceva!? Nu a murit? E în carne şi oase"

Îmbulzeală ca la urs pentru bunurile Marioarei Zăvoranu! Sute de oameni s-au înghesuit în faţa vilei din Afumaţi

Incidente neplăcute la casa Mărioarei Zăvoranu! A venit POLIŢIA şi AMBULANŢA în faţa vilei din Afumaţi! O femeie a leşinat


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro