Neagă de luni bune că sunt împreună, dar acum pleacă doar ei într-o vacanță, ca doi porumbei! Ba mai mult, ea recunoaște : "O să-l ... până la epuizare"

A trăit o poveste de dragoste ca în filme, s-a căsătorit, dar apoi vraja s-a rupt, iar divorţul a fost iniment. Chiar dacă nu s-a afişat la braţul niciunui bărbat, în mod oficial, de la divorţul cu Dan Badea, zvonurile cu privire la relaţia dintre Lora şi Ionuţ Ghenu nu au întârziat să apară, iar legătura dintre ei este una din ce în ce mai puternică.

Nu a dat niciodată curs speculaţiilor care au apărut în presă, totul până când a recunoscut, în cadrul unei emisiuni, că este îndrăgostită, fără să dea însă vreun alt detaliu. "Sunt îndrăgostită, dar nu am o relaţie. Asta este foarte ciudat. Sunt îndrăgostită de o perosană care este îndrăgostită de mine, dar nu avem o relaţie. Sunt încurajată acum şi eu, şi persoana care este îndrăgostită de mine, să facem un următor pas. Relaţia care este...este. Am spus că există sentimente, ne înţelegem foarte bine, este o relaţie frumoasă", a declarat Lora cu ceva timp în urmă.


Chiar dacă au susţinut sus şi tare că între ei există doar o relaţie profesională, Lora şi Ionuţ Ghenu sunt de nedespărţit şi în timpul liber, iar vacanţele lor nu pot fi unul fără celălalt. „Acum ne odihnim, acasă. Vacanţa va urma în luna februarie, la schi, în Italia. Trebuie să ne odihnim pentru a ne putea epuiza în concediu”, a spus Lora.


Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, este una dintre cele mai îndrăgite cântăreațe de la noi, reuşind de-a lungul timpului, prin talentul şi frumuseţea ei să câştige admiraţia fanilor. În viaţa personală a fost căsătorită cu Dan Badea, însă mariajul lor nu a durat prea mult, iar cei doi au decis de comun acord să divorţeze în 2014.

Citeşte şi:

Lora, plină de cearcăne şi răvăşită. Ce a păţit?

Gata, nu mai minte! A dat-o pe faţă. Lora şi iubitul, în aşternuturi

Lora, mesaj emoţionant pentru fani la sfârşit de an! Ce le-a transmis artista acestora?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro