N-o să o recunoşti! Cum arăta Cristina de la "Mireasă pentru fiul meu" în urmă cu patru ani

Au părăsit competiţia iubirii la braţ şi continuă să trăiască o poveste de iubire fascinantă. Cristina şi Andrei sunt mai fericiţi ca niciodată, se bucură de atenţia fanilor, iar în urmă cu puţin timp, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a publicat o imagine inedită, potrivit a1.ro.

Pentru că îşi doreşte să aibă o relaţie frumoasă cu persoanele care le-au fost aproape în timpul show-ului matrimonial, Cristina le-a oferit fanilor un "cadou". Mai exact, ea a postat o imagine din 2011, când era brunetă.

"Eşti foarte frumoasă. Arătai minunat", a scris unul dintre fanii acesteia. Evident, complimentele nu au întârziat să apară, căci numeroşi fani s-au arătat încântaţi de modul în care arăta aceasta.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay..

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Adriana de la ”Mireasă pentru fiul meu” a răspuns la cea mai intimă întrebare: ”Ai făcut sex cu profesorul tău?” Concurenta a spus TOTUL

Valentina a rămas însărcinată cu un interlop? Detaliile care pot ruina relația concurentei de la ”Mireasă pentru fiul meu” cu Aurel

Un concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu”, somat să nu se mai automutileze. Relația cu logodnica lui l-a adus în această stare?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro