Nouă casă a lui PSY! Dressingul costă cât un apartament în centrul Bucureştiului

 

El este PSY, faimosul artist de origine Sud-Coreeană. Nu este prea greu de recunoscut, dacă ne aducem aminte de melodia Gangnam Style ce l-a făcut faimos și în prezent are aproape 3 miliarde de vizualizări pe Youtube. 

Situat la un etaj al unui turn din Beverly Hills, apartamentul artistului valorează nu mai puțin de 1,9, milioane de dolari. Și putem înțelege de ce dacă facem un tur al încăperii.
 Primul lucru pe care îl observăm este livingul extrem de încăpător. Maro-ul lemnului din care sunt confecționate parchetul și mobila se asortează perfect cu nuanțele de cenușiu ale carpetei și ale scaunelor. Lângă plasma suspendată în perete nu putem să nu remarcăm draperiile crem, strânse pentru a face loc unei priveliști superbe pe balconul artistului. Pata de culoare este dată de tabloul floral ce se integrează perfect în decorul elegant al camerei. Aspectul camerei este unul aerisit, dat mai ales de culoarea pastelată a fotoliilor. Pe balcon se află o masă cu 3 scaune de un alb imaculat. Cu siguranță, pe această terasă aflată la etaj, este o plăcere să-ți bei cafeaua în aerul rece al dimineții.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest