Nu mai e ALINTATĂ, ca altădată! Dar atunci...ce mai e? Detalii incredibile, din cuplul Cristina Spătar - Alin Ionescu

Căsnicia Cristinei Spătar cu Alin Ionescu pare să fi ajuns într-o situație fără ieșire. După ce au susţinut sus şi tare că nu se pune problema unui divorţ între ei, se pare că lucrurile nu sunt chiar atât de roz între ei, iar artista a ajuns la capătul puterilor. Zâmbetul şi îndârjirea cu care ea şi-a apărat mereu soţul au dispărut cu desăvârşire, iar acum încearcă să se refugieze în compania copiilor ei și a muzicii.

Începutul de an nu a fost unul deloc liniştit pentru Cristina Spătar, dacă ne luăm după escapadele noscturne ale soţului ei, care pare să se simtă mult mai bine prin cluburile de fiţe din Capitală, decât acasă, alături de soţia lui şi cei doi coăpii pe care aceştia îi au împreună. Chiar dacă până acum a încercat să nu se lase afectată de toate ieşirile pe care soţul ei nu le-a putut ţine departe de ochii paparazzilor, Cristina Spătar nu a vrut să mai comenteze absolut nimic din ceea ce are legătură cu viaţa personală.


Cu toate acestea, persoanele din anturajul celor doi nu au mai putut ţine tăcerea. „Alin nu se potoleşte. Cristina este foarte ocupată cu copiii şi cariera ei. Viaţa ei se împarte între casă, grădiniță şi studio. Cred că Alin vrea divorţul şi nu ştie cum să îi spună ei. El și Cristina nici nu prea vorbesc despre relaţia lor. Cred că ei îi este teamă de reacţia lui. Nici măcar între ei nu mai vorbeasc, ea stă închisă în casă și suferă, iar el se distreză de parcă nu are nicio grijă”, a declarat o persoană din anturajul celor doi care bănuiește că soțul vedetei se pregătește să divorțeze în momentul în care problemele penale pe care le are vor deveni mai grave.


Contactată de reporterii Spynews.ro, Cristina Spătar a refuzat cu desăvârşire să comenteze despre ultimele ipostaze în care a fost surprins soţul ei. „Nu am ce să comentez”, a spus artista, cu o voce evident tristă.

Citeşte şi:

Cristina Spătar, cu ochii trişti şi privirea pierdută. Nimic nu o mai face să zâmbească. Fanii ei sunt alături de ea: "Capul sus"

VIDEO / Alin Ionescu, soţul Cristinei Spătar, tună şi fulgeră la TRIBUNAL: "Se va termina cu bine. Ştiu ce am făcut"

Zice că e credincioasă, dar a făcut lucrul cel mai hulit de Biserică! Cristina Spătar a recunoscut totul, cu zâmbetul pe buze


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro