Nu mai este nimic de făcut! Pragya a luat cea mai grea decizie din viaţa ei! Vezi ce se va întâmpla cu relaţia lor

După o mulţime de suişuri şi coborâşuri pe care le-au avut în căsnicie, Abhi şi Pragya par că se îndreaptă cu paşi repezi către un divorţ. Chiar dacă îi este greu, datorită sentimentelor puternice pe care le are pentru Abhi, Pragya este nevoită să ia cea mai grea decizie din viaţa ei, pentru binele lui.


Pragya merge să se întâlnească cu Purab, iar el îi explică ceea ce înseamnă pentru Abhi în acest moment cariera lui. Atunci înţelege Pragya care pot fi urmările faptului că filmuleţul cu ea şi Suresh a ajuns pe internet, mai ales dacă reuşeşte să se răspândească. Acest lucru i-ar afecta foarte mult cariera soţului ei. Pragya şi Purab încearcă din răsputeri să oprească cumva răspândirea filmuleţului, timp în care Tanu încearcă să îi spele creierul lui Abhi, dar el adoarme în timp ce ea vorbeşte cu el. Pragya ajunge la ea acasă şi se gândeşte cum să rezolve problema majoră pe care a creat-o filmuleţul, astfel că ia decizia de a divorţa de Abhi, crezând că aceasta este singura soluţie  pentru ca lumea să nu îl arate pe el cu degetul. Momentul în care Pragya îl anunţă pe Abhi despre decizia ei, acesta rămâne pur şi simplu şocat.


Pragya se simte oribil că Abhi nu pare să înţeleagă sacrificiul ei, astfel că ea încearcă să îşi inducă ideea că este vinovată, pentru a trece peste starea în care este. Alia o surprinde pe fiica lui Mittali în timp ce spune că ea a încercat mereu să îi facă probleme lui Pragya, iar atunci Abhi vine şi îi spune că Pragya a decis să divorţeze de el. Abhi încearcă să înţeleagă de ce Pragya face asta şi ce ar avea de câştigat în urma divorţului lor. Alia îi spune lui Tanu ce decizie a luat Pragya, iar ea este extrem de încântată de veştile primite. Pentru a-şi duce răutatea la extrem, Tanu merge la Pragya pentru a-i oferi un cadou, în semn de mulţumire pentru bucuria pe care i-a adus-o.

Citeşte şi:

Abhi alege o metodă neortodoxă de a-şi îneca amarul! Pragya a ajuns în culmea disperării din cauza soţului ei

Momentul adevărului pentru Pragya şi Abhi! Vezi ce decizie va lua rock star-ul cu privire la căsnicia lui

Sarla descoperă în sfârşit adevărul! Vezi cum a decurs întâlnirea dintre Pragya şi mama ei


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro