Nu o mai ține nimic în România! O blondă celebră, gonită de fiul ei, din casă

Este una dintre cele mai râvnite femei de la noi din ţară, dar de mai bine de două luni s-a logodit, iar acum nu mai are ochi decât pentru iubitul ei şi nu se gândeşte decât la cum să facă totul pentru a nu-i ieşi din cuvânt, chiar dacă pentru asta ar trebui să se mute din România.

Simona Traşcă nu îşi mai intră în piele de fericire de când iubitul ei, Vasi, a cerut-o de soţie, chiar în noaptea de revelion, de ziua ei. După o mulţime de relaţii, care nu s-au terminat în termeni foarte cordiali, se pare că viaţa blondinei a intrat pe un făgaş normal.


Dacă până acum, fiul Simonei nu s-a băgat niciodată în relaţiile mamei lui, de această dată, tânărul nu mai stă cu mâinile în sân, ba mai mult decât atât, îi spune direct ce ar trebui să facă. „Fiul meu mi-a zis direct să plec din România, fără să stau vreo clipă pe gânduri. Vrea să fiu fericită şi atât. El nu ar pleca niciodată din România. Are prietenii lui aici, la care nu ar renunţa”, a declarat Simona Traşcă.


Cum Ziua Îndrăgostiţilor este pe punctul de a sosi, cei doi nu puteau rata această ocazie de a-şi sărbători din nou iubirea, astfel că Simona se pregăteşte să meargă în Paris, acolo unde iubitul ei locuieşte. „De Valentine's Day merg eu în Paris. Nu ştiu ce vom face, mi-a spus doar să nu îmi fac eu griji, căci s-a ocupat el de tot”, a mai spus Simona.

Citeşte şi:

A cerut-o de nevastă, dar stă cu ochii pe ea ca pe butelie! Simona Traşcă, spionată non-stop de logodnic

Acuzaţii grave la adresa Simonei Traşcă din partea unui admirator: "Pentru mine este o escortă, eu aşa o văd!"

Simona Traşcă, terorizată de un interlop! "Mi-e frică! Fac plângere la Crimă Organizată!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro