Nu ştii la ce să te uiţi! La sâni sau la copil? Sânziana Buruiană, fotografie uimitoare copiată după una dintre cele mai "dotate" vedete

Sursă foto: Facebook

Sânziana Buruiană s-a fotografiat astăzi într-o ipostază asemănătoare soţiei lui Ice-T, Coco Austin. În fotografie, sânii atrag atenţia asupra lor mai mult decât copilul, care se presupunea că ar fi trebuit să fie centrul atenţiei.

Sânziana Buruiană are sânii foarte mari după ce a născut! Aceasta s-a fotografiat, astăzi, îmbrăcată într-un costum roz, ţinând-o în braţe pe Isabella.

"Viaţa mea, inima mea... păpuşa Barbie", a scris Sânziana în descrierea fotografiei.

În urmă cu aproximativ o lună, Coco Austin s-a fotografiat în aceeaşi ipostază. Asemănarea între ea şi Coco Austin este izbitoare, amândouă având câte o fotografie în aceeaşi ipostază. Singura diferenţă între cele două dive este că Sânziana stă sprijinită de un fotoliu, în timp ce Coco Austin stă în picioare şi îşi ţine copilul ca pe un simplu accesoriu.

Sânziana Buruiană a devenit pentru prima oară mamă pe data de 7 ianuarie. Blonda a dat naştere unei fetiţe ce va purta numele de Izabela Ştefania Ioana. La scurt timp după ce a venit pe lume, micuţa a primit cadou un medalion. Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf s-au cununat religios în octombrie 2015 şi formează un cuplu de doi ani de zile.

Cine este Coco Austin

Ea a devenit cunoscută publicului larg după ce s-a căsătorit cu artistul Ice-T, iar mai târziu a  atras atenţia după ce şi-a pus implanturi în posterior şi sâni și a pozat provocator. Blondina este mămica unei fetiţe pe nume Chanel Nicole.

A.C.

Citeşte şi:

Nici nu zici că a fost gravidă! Cum arată Sânziana Buruiană la o săptămână după ce a născut. Fetiţa ei creşte văzând cu ochii

Fetiţa Sânzianei Buruiană şi a lui Nicolae Zuluf doarme într-o trăsură! Cum o răsfaţă proaspeţii părinţi?

VIDEO / Cel mai aşteptat bebeluş al începutului de an este confuz. Câte naşe are fetiţa Sânzianei Buruiană


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro