O artistă de la noi, verdict şoc despre nunta anului: "A reuşit Anda Adam ce n-a putut Bianca Drăguşanu cu tot cu Victoraş al ei"

Nunta Andei Adam cu Sorin Andrei a fost unul din evenimentele cele mai aşteptate ale anului din showbiz. Petrecerea a strâns peste 400 de invitaţi, iar nume grele din industria muzicală românească au fost prezente la Vila 23 din Snagov. 

Sylvia Sârbu nu a fost pe lista invitaţilor, însă a urmărit întregul eveniment din umbră şi a ţinut să-şi exprime părerea, dar şi felicitările la adresa Andei Adam, prin intermediul reţelelor de socializare. 

Comentariul cântăreţei nu a fost nici pe departe "zahăr şi miere", iar evenimentul a fost asociat, printre altele, şi cu numele Biancăi Drăguşanu şi al lui Victor Slav, fostul iubit al Andei Adam. 

"Concluzia zilei: Dacă nu ai fost la nunta Andei Adam, arzi gazul degeaba prin showbizul ăsta . A reușit Anda ce n-a putut Bianca Drăgușanu cu tot cu Victoraș al ei și cu toate coperțile Playboy din dotare. Pentru asta, trebuie felicitată ! Casă de piatră ! Așteptăm și verdictul Iuliei Albu să răsuflăm ușurați. Mie, una, mi-a plăcut, și rochia și miresica", a scris Sylvia pe Facebook.

Anda Adam şi Sorin Andrei şi-au unit destinele duminică, 7 iunie, într-o frumoasă locaţie din Snagov. Cei doi sunt împreună de doar 6 luni de zile, iar artista a fost cerută de soţie la doar o lună de când au început să formeze un cuplu. 

În trecut, Anda Adam a avut o relaţie de 6 ani cu Victor Slav. După despărţirea lor, fostul "băiat de la meteo" s-a cuplat cu Bianca Drăguşanu, au organizat o nuntă cu tam-tam, iar după 3 luni de căsnicie au înaintat actele de divorţ.

A.M.

Foto: facebook

Citeste si:

Anda Adam și soțul ei, imagini de milioane pe malul lacului! Uite-i pe cei doi cât sunt de fericiți

Imaginile ASTEA nu le-a mai văzut nimeni! Anda și Sorin, emoționați în fața preoților

Anda Adam a dat verdictul final! Este sau nu însărcinată?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro