Anda Adam și soțul ei, imagini de milioane pe malul lacului! Uite-i pe cei doi cât sunt de fericiți

Anda Adam și Sorin au făcut ”pasul cel mare”, ziua de duminică urmând să le rămână, pentru totodeauna, în memorie. Cei doi proaspăt însurăței au decis, din acest motiv, să realizeze și o mică ședință foto pe malul lacului Snagov, chiar în locul în care a fost organizată mega-petrecerea vedetei.

Fericiți, strălucitori și cu câte un mare zâmbet întipărit pe figură. Așa s-au prezentat Anda Adam și Sorin la ședința foto pe care au realizat-o, imediat după ce și-au făcut jurămintele în fața ofițerului stării civile și în fața lui Dumnezeu. Desfășurată pe malul lacului Snagov, la doi pași de pajiștea pe care au organizat petrecerea, atât Anda, cât și Sorin au dovedit că au depășit emoțiile momentului și că sunt puși pe distracție.

Mai mult, profitând din plin d elumina perfectă de la apus, frumoasa Anda, alături de proaspătul ei soț, ținând în mână buchetul de mireasă, s-a învârtit, plină de entuziasm, strânsă puternic în brațe de Sorin, pe malul lacului, punându-și în evidență rochia de prințesă pe care  aales-o pentru prima parte a nunții.


Evident, la un moment dat, celor doi tineri însurăței li s-au alăturat și cei mai apropiați amici ai lor, referindu-ne aici la cele patru domnișoare de onoare și la cei patru cavaleri de onoare, toți la fel de zâmnbitori și la fel de fericiți pentru Anda și Sorin.


Anda Adam şi Sorin și-au unit astăzi destinele, după mai puțin de un an de relaţie, într-o locaţie de vis din Snagov. Invitaţii celor doi vor fi răsfăţaţi cu un meniu sofisticat, din care tradiţionalele sărmăluţe vor lipsi. Artista s-a cunoscut cu viitorul soţ la malul mării anul trecut, în luna august, iar flacăra iubirii s-a aprins pe loc.

Cei doi au păstrat legătura şi pe parcurs şi-au dat seama că au foarte multe lucruri în comun. Ceea ce a urmat a uimit multă lume, pentru că nimeni nu se aştepta ca Sorin Andrei să o ceară pe Anda după doar o lună de relaţie. Iar acum, cei doi, sunt mai fericiți ca niciodată în postura de ”soț și soție”.

Totul despre nuntă, AICI !

Citește și:

Imaginile ASTEA nu le-a mai văzut nimeni! Anda și Sorin, emoționați în fața preoților

Cum a reacţionat Sorin Andrei atunci când a văzut-o pe Anda Adam în rochie de mireasă

EXCLUSIV!!! Primele imagini cu Anda Anda în rochie de mireasă! Uite ce frumoasă este vedeta!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro