O recunoşti? E una dintre cele mai cunoscute românce şi face show la "Te cunosc de undeva"

Sâmbătă, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”,Tania Popa se transformă în Florin Piersic: “Ori va fi înmormântarea mea ca artistă, ori voi lua toate premiile”


Sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”,  Tania Popa îl va imita pe Florin Piersic, cu melodia “Mă dusei la târg”, și mărturisește că aceasta este cea mai grea și solicitantă transformare de care a avut parte până acum în acest show.

“Sunt foarte îngrijorată, pentru că în seara asta ori va fi înmormântarea mea ca artistă, ori voi lua toate premiile...”, spune Tania. “L-am sunat pe domnul Piersic să-l rog să-mi spună de unde știe acest cântec pe care doar dânsul îl cântă. Mi-a povestit că l-a învățat în Maramureș, de la frații Pițigoi, în perioada când filma pentru “Pintea”. A fost extrem drăguț! Pe lângă această povestire, mi-a mai spus vreo trei, care m-au ajutat să-i prind stilul și pe care le-am folosit în realizarea acestui personaj, la “Te cunosc de undeva!”. Îmi este foarte drag Florin Piersic și sper să fie mulțumit de felul în care îl voi imita”, a continuat Tania Popa.


Cum va reuși ea să intre în pielea lui Florin Piersic, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Sursă foto: arhivă

A.C.

Citeşte şi:

Florin Ristei s-a mutat în casă nouă: “Am făcut bucătăria, în trei zile, cu un prieten”

Și-a găsit ”jumătatea”! Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi s-a logodit în secret

VIDEO / Are doar 17 ani, dar rupe scena! Carmen Minune l-a "întinerit" pe Dan Spătaru


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro