O vedetă de la noi, îngenuncheată de durere: ”A murit! Nu mă așteptam să se întâmple așa repede! Nu știu ce se petrece cu mine”

Este una dintre cele mai dorite femei din România, iar aventurile ei amoroase au făcut, de-a lungul anilor, deliciul presei și al oamenilor. Dar, de ceva vreme încoace, senzuala blondină pare să aibă parte doar de ghinioane.

Frumoasa Flore Salalidis, blondina care, fără efort, i-a sucit mințile lui Irinel Columbeanu, într-o poveste în care mai era implicată o domnișoară și un jacuzzi încăpător, trece, în aceste momente, prin clipe cumplite. Mai exact, de câteva zile încoace, viața ei a fost dată peste cap. Întâi, după certuri peste certuri, alternate de împăcări dulci, relația ei cu David s-a încheiat.

”Nu mai putem fi împreună, nu ne potrivim. Acum mă duc să mă fac frumoasă, o să încerc să îmi revin. Nu mi-e ușor, dar o să îmi treacă”, ne-a spus, Flore Salalidis.

Dar, doar câteva ore mai târziu, blondine primea o veste care a făcut-o să fie la un pas de leșin și să izbucnească în lacrimi de durere. ”A murit! Nu mă așteptam să se întâmple așa repede! Nu știu ce se petrece cu mine. Fostul meu soț, Peter, a murit! Avea cancer și... A ținut totul secret, dar când am aflat, acum o lună, credeam că se va vindeca. Avea doar 38 de ani...”, ne-a spus, plângând, Flore Salalidis.
Mai mult, doborâtă de vestea primită, Flore are un regret imens cu privire la Peter, fostul ei soț.

”Între noi au fost mult eproblerme, dar nu pot să nu îmi amintesc lucrurile frumoase care s-au petrecut de-a lungul celor patru ani de căsătorie. Acum, pentru prima oară, am reușit să vorbesc și cu actuala soție a lui și am reușit să discutăm omenește... Mi-a spus că îl va incinera, iar asta mă miră, că el era ortodox, dar ea spune că așa i-a cerut el. Oricum, din păcate nu pot ajunge la Londra la înhumarea lui și nici în Mikonos, loc în care va fi dusă o parte din cenușa lui Peter, iar asta mă macină”, ne-a mai explicat Flore, blondina părând să aibă, în ultimele zile, un ghinion incredibil cu privire la bărbații importanți din viața ei.

Citește și:

Bombă în SHOWBIZ! Bărbații au de ce să plângă! Una dintre bunăciunile din showbiz se MĂRITĂ

E clar, am găsit-o pe cea mai sexy femeie salvamar! A salvat de la înec o vedetă de la noi! Uite-o cum face respirație gură la gură cu un celebru prezentator TV

O vedetă de la noi s-a dezlănțuit în club și a făcut show erotic de față cu mii de oameni! Blonda ar eclipsa și o stripteusă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro