Oana Roman, despre moartea lui Andrei Gheorghe: "Poate că, într-un fel comparaţia e exagerată, dar era la fel ca mine"

+3 click pentru
galerie

Oana Roman a vorbit despre moartea jurnalistului Andrei Gheorghe © Arhivă

Oana Roman a povestit într-o emisiune despre moartea jurnalistului Andrei Gheorghe. Aceasta consideră că se aseamănă din anumite puncte de vedere, referitor la caracter. 

Citeşte şi Problemele se țin lanț de familia Oanei Roman! Au ajuns, din nou, la spital / Video paparazzi

Oana Roman a mărturisit faptul că se asemăna cu omul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe. Aceasta consideră că jurnalistul a fost un om dur, corect şi inteligent. Moartea acestuia a afectat foarte mulţi apropiaţi. 

"Mi-a plăcut foarte mult de el, dar nu toată lumea l-a plăcut. Un om foarte dur, corect, cinic ar putea spune unii, inteligent. El ieşea din tipare. Poate că, într-un fel comparaţia e exagerată, dar era la fel ca mine, spunea lucrurilor pe nume. Faptul că sunt sinceră şi spun ce gândesc mi-au adus foarte multe deservicii în viaţa mea", a povestit Oana Roman. 

Citeşte şi VIDEO / Ce se întâmpla în aceste momente la Galeria Mobius, unde oamenii îi pot duce un ultim omagiu lui Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani. Realizatorul radio și TV a fost găsit în baia locuinței sale. Trupul lui Andrei Gheorghe va rămâne la IML, după care va fi incinerat, sâmbătă la Crematoriul Vitan Bârzești.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro