VIDEO / Ce se întâmpla în aceste momente la Galeria Mobius, unde oamenii îi pot duce un ultim omagiu lui Andrei Gheorghe

+3 click pentru
galerie

Andrei Gheorghe va fi depus la Galeria Mobius © Spynews

UPDATE: Sicriul cu trupul neînsufleţit va rămâne la IML până sâmbătă. Nu va fi dus la Galeria Mobius. Oamenii pot merge să îi aducă un ultimul omagiu, acolo unde există un tablou imens cu el, iar pe un perete sunt proiectate diverse fotografii cu Andrei Gheorghe. 

Trupul neînsufleţit a lui Andrei Gheorghe va fi depus astăzi la Galeria Mobius din Capitală, acolo unde oamenii s-au adunat deja pentru a depune coroane de flori şi pentru a aprinde lumânări. 

Tot acolo a fost deschisă şi o carte de condoleanţe, unde oamenii pot scrie mesaje despre Andrei Gheorghe şi despre această pierdere uriaşă. Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a declarat că acesta va fi incinerat, deoarece era una dintre marile sale dorințe. Incinerarea va avea loc sâmbătă, la ora 10.00, la Crematoriul Vitan Bârzești.

Medicii au verificat, în primă instanţă, trupul neînsufleţit al lui Andrei Gheorghe. Aceştia au descoperit două lucruri care se leagă de moartea jurnalistului: acesta ar fi făcut infarct miocardic şi nu mâncase nimic cu o zi înainte să moară, de la prânz.  De asemenea, surse medicale au precizat că jurnalistul Andrei Gheorghe a avut o echimoză, o acumulare de sânge sub piele. Aceştia spun că este cauzată de modul în care a stat după ce i s-a făcut rău.

Andrei Gheorghe a murit

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani. Realizatorul radio și TV a fost găsit în baia locuinței sale. Trupul lui Andrei Gheorghe va fi ridicat de la IML astăzi, după care va fi incinerat, sâmbătă la Crematoriul Vitan Bârzești.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro