Oana Zăvoranu iese din nou la atac: "Vadim era distrus de comportamentul Eugeniei! Nu l-ar fi acceptat niciodată pe iubitul ei"

Sursa Foto Arhiva

Una dintre verişoarele lui Corneliu Vadim Tudor a ajuns în această seară în platoul emisiuni "Agentul Vip", prezentată de Cristi Brancu, în calitate de reprezentat al Eugeniei, fiica cea mai mică a omului politic, care este implicată într-un scandal monstru cu Oana Zăvoranu.

Febleţea "Tribunului" se pare că, după spusele Oanei Zăvoranu, ar fi fugit de acasă cu un bărbat, cu doar o săptămână înainte ca Vadim să plece pe lumea cealaltă.

"Fetele nu au vrut să comenteze. Am ales eu să vorbesc în locul lor în această emisiune. Ce vor spune le reprezintă. Oana Zăvoranu nu are nici o autoritate să dea de pământ cu această familie distrusă de durere. Noi îl aşteptăm seara şi el nu mai vine. Nici nu vă trece prin cap ce durere zace în aceasta familie", a spus verişoara lui Vadim la Antena Stars.

Între timp, Oana Zăvoranu a intrat în direct la TV, prin telefon şi a luat foc atunci când a auzit spusele femeii. "Aş vrea să ştiu în primul rând dacă Eugenia a fugit de acasă sau nu, dacă ştiţi adevărul. Am fost sponsorul lui Vadim Tudor şi am fost prieteni de suflet, am fost singura persoană pe care a sunat-o să îşi caute copilul pierdut. Nu aţi fost acolo să îl vedeţi. Era prăbuşit de durere. Mi s-a părut jenant ce au făcut fetele să ceară mila oamenilor. Şi eu mi-am pierdut părinţii, dar nu am ieşit să cerşesc. Nu este sub nici o formă scopul meu să îi terfelesc imaginea. Am simţit nevoia să critic modul în care ele au procedat. Din păcate pentru doamna din platou, nu este informată. Jenny are o relaţie cu băiatul respectiv de doi ani. Nu a fost niciodată acceptat de familie. Nu a fost nici la îmormântare sau la pomană, a spus Oana la Antena Stars.

De la ce a pornit scandalul?

Oana a povestit pentru emisiunea "Un show păcătos" de miercuri seară tot ceea ce a trăit de fapt Vadim Tudor în ultimele clipe. "M-a sunat cu o săptămână înainte să moară. El şi-a petrecut ultimele zile alături de mine. Pe lângă tensiunile şi supărările pe care le avea, bomboana de pe colivă este fuga fetei sale mai mici(n.r Jeni). Ea a plecat cu zece zile înainte de moartea tatălui său la iubitul ei. Eu am văzut un Vadim Tudor prăbuşit. El i-a spus unui presupus cuscru faptul că îşi doreşte să vadă dacă fiica lui este bine, iar omul respectiv i-a răspuns: "Sunt bine, dorm, sunt dezbrăcaţi". Am ajuns acasă la Vadim Tudor şi ajunsese SMURD-ul pentru că soţiei lui i se făcuse rău", a declarat Oana.

PUBLICITATE

Corneliu Vadim Tudor a murit pe data de 14 septembrie 2015, după ce a ajuns în stare gravă la spital, unde a fost diagnosticat cu edem pulmonar. La scurt timp a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

T.S

Citeşte şi:

Adevărul despre succesiune. Ce bunuri îşi împart fiicele şi soţia lui Vadim Tudor

Răsturnare de situaţie în scandalul dintre Corneliu Vadim Tudor şi Victor Piţurcă! Am aflat ce decizie uluitoare a luat fostul selecţioner al naţionalei de fotbal!

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro