Pepe, noi amănunte de la nunta Andei Adam! Care a fost cea mai tare fază a serii?

Chiar dacă nunta Andei Adam şi a lui Sorin Andrei s-a încheiat, toţi cei care au fost prezenţi la eveniment aproape că vorbesc încontinuu despre cât de bine s-au distrat.

Pepe nu a lipsit de la petrecere şi a venit alături de soţia lui, Raluca Pastramă. Cântăreţul a povestit cu zâmbetul pe buze despre cele mai tari momente petrecute la nunta anului.

"A fost o nuntă frumoasă, o nuntă modernă plină de tineret şi de artişti. Ne-am simţit bine, ne-am distrat, a fost ca o petrecere în familie. Anda a arătat superb. Din punctul meu de vedere, cel mai tare moment a fost când a aruncat Anda buchetul şi s-au strâns toate fetele. Şi eu i-am spus la ureche: 'Aruncă-l mă Ando în apă să vedem cine înoată după el!" Şi nebuna a zis la microfon: 'Pepe a zis să îl arunc în apă!'. Pe urmă l-a prins un băiat. A fost un moment amuzant. Eram distraţi, eram după câteva pahare.

Mâncarea a fost foarte bună. Foarte bună organizarea. Am mâncat din aceeaşi farfurie cu Ştefan Stan, pentru că era prea bună şi ne-au furat-o cei de la masă," a povestit Pepe, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Anda Adam şi Sorin Andrei şi-au unit destinele după aproape un an de relaţie. Cei doi s-au cunoscut în luna august a anului trecut, iar Sorin a făcut marea cerere după doar o lună din momentul în care au devenit un cuplu. Mult aşteptatul eveniment a avut loc la Vila 23 din Snagov, o locaţie superbă şi care a avut loc în aer liber.

Vezi video aici.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

Au izbucnit în râs! Ce glumă a făcut mireasa Anda Adam în biserică, de faţă cu preotul?

Anda Adam a întârziat la propria nuntă! Ce s-a întâmplat cu limuzina care trebuia să o aducă pe mireasă la biserică


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro