Piept de pui cu broccoli şi caju
Publicat pe 24.10.2017 la 09:50 Actualizat pe 24.10.2017 la 10:01
O reţetă plină de gust ce se prepară uşor. În mai puţin de 20 de minute poţi obţine un preparat delicios şi foarte sănătos. Cu siguranţă pieptul de pui cu broccoli şi caju este o reţetîă pe gustul tuturor.
O reţetă plină de gust ce se prepară uşor. În mai puţin de 20 de minute poţi obţine un preparat delicios şi foarte sănătos. Cu siguranţă pieptul de pui cu broccoli şi caju este o reţetă pe gustul tuturor.
Încearcă şi: Paste cu pui şi sparanghel
INGREDIENTE:
- 1/4 ceaşcă de sos de soia;
- Trei căţei de usturoi, tocaţi mărunt;
- Trei linguri de zahăr brun;
- O linguriţă de ulei de susan;
- Un piept de pui, tăiat în cuburi;
- 3/4 ceaşcă de supă de pui;
- O linguriţă de amidon de porumb;
- Broccoli proaspăt;
- 100 de grame de caju;
- Ceapă verde, tocată mărunt;
Încearcă şi: Orez cu legume și creveți
Încearcă şi: Bruschete cu bacon și cremă de brânză
Mod de preparare:
Într-un castron mic se amestecă sosul de soia, zahărul brun, usturoiul şi uleiul de susan. Într-o tigaie, la foc mediu se pune puiul împreună cu sosul obţinut. Se găteşte timp de trei minute, iar apoi se adaugă jumătate din cantitatea de supă de pui, broccoli şi caju. Se pune capacul la tigaie şi se lasă pe foc timp de aproximativ cinci minute. Într-un castron mic se amestecă amidonul de porumb cu supa de pui rămasă, se adaugă în tigaie şi se lasă pe foc până ce sosul capătă consistenţă. La final se asezonează cu sare, piper şi ceapă verde. Se serveşte imediat împreună cu o garnitură de orez.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.