Prietenii au fost șocați! Florin Salam a izbucnit în plâns de față cu toata lumea! Ce l-a făcut să clacheze?

Lui Florin Salam lucrurile par să îi meargă din ce în ce mai bine în ultima vreme. Frumoasa lui iubită, Roxana Dobre, i-a dăruit o fetiță perfect sănătoasă, concertele sunt din ce în ce mai dese, onorariile ”grase”... Dar, cu toate acestea, Florin Salam nu se poate abține să nu plângă...

Zilele acestea, Florin Salam a fost invitat în Italia, la Parma, pentrua  susține, alături de dansatoarea lui favorită, Cristina Pucean, un concert de zile mari. Și, chiar dacă onorariile pe care le primește pentru cântări sunt extrem de consistente, Florin Salam este extrem de trist. Motivul, ne-au declarat surse demne de încredere, este legat de fetița lui.

Mai exact, manelistul este înnebunit de dorul micuței Jacqueline, iar concertele pe care le tot face, departe de București și de cele două ”comori” ale sale îl termină psihic. ”Ultima oară când l-am văzut plângea de dorul fetiței sale. Vorbea la telefon cu Roxana și îi cerea să i-o arate pe  Jacqueline. Era foarte trist că va sta departe de ele câteva zile, el și-ar dori să aibă câteva zile libere să le petreacă în familie, să se joace cu micuța și să o ajute pe Roxana cu treburile de zi cu zi, dar nu poate, au nevoie de bani”, ne-a spus un apropiat de-al manelistului, sub protecția anonimatului.


Florin Salam şi Roxana Dobre s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre a adus pe lume, joi, 3 septembrie, prin cezariană, o fetiţă sănătoasă, bucuria lui Salam, care a primit numele de Jacqueline Maria.

Citește și:

Schimbare radicală de look pentru iubita lui Salam! Uite cum arată acum Roxana Dobre

Prima imagine cu fiica lui Florin Salam și a Roxanei Dobre! Uite ce frumușică este

Prima apariție a Roxanei Dobre și a lui Florin Salam după ce au devenit părinți! Declarații în EXCLUSIVITATE


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro