Prima declaraţie a lui Celine Dion, după ce şi-a înmormântat doi oameni dragi! Ce spune artista după cea mai dificilă perioadă

Celine Dion a trecut prin cea mai neagră perioadă din viaţa ei. Şi-a pierdut pierdut bărbatul, dar şi fratele şi au fost săptămâni de chin şi durere pentru una dintre cele mai cunoscute artiste din lume.

Cântăreaţa s-a bucurat de sprijinul oamenilor, fanilor săi, care i-au fost alături cu o vorbă bună, iar Celine Dion a ţinut să le mulţumească şi a făcut-o în mod public. "Eu şi familia mea sunt de-a dreptul impresionaţi de suportul vostru în această perioadă dificilă pe care am traversat-o. Am simţit dragostea voastră pentru Rene, iar rugile voastre şi compasiunea ne-au ajutat mai mult decât vă închipuiţi. Vă mulţumesc din adâncul inimii. Vă mulţumesc în numele familiei mele", a scris Celine Dion pe pagina unui site de socializare.

A pierdut doi oameni dragi

Celine Dion a devenit cunoscută în lumea francofonă dupa ce René Angélil, ce urma să-i devină soț, și-a ipotecat casa pentru a-i finanța producerea primul album. În 1990 a lansat Unison, material discografic ce i-a adus popularitatea în America de Nord și în alte țări anglofone.

Rene Angelil a murit, pe 14 ianuarie, la 73 de ani, după o lungă luptă cu cancerul, iar fratele artistei, Daniel, a încetat din viaţă două zile mai târziu, pe 16 ianuarie, din cauza aceleiaşi maladii.

Sursă foto spynews

Citeşte şi

Anunţul a fost făcut! Decizia luată de Celine Dion, la scurt timp de la moartea soţului şi a fratelui ei

VIDEO / I se citeşte suferinţa pe chip. Celine Dion, prima apariţie după moartea soţului său

FOTO / Discurs emoţionant al fiului cel mare al cântăreţei Celine Dion, la înmormântarea lui Rene Angelil: "15 ani nu sunt destui pentru a-ţi cunoaşte tatăl"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro