Probleme cât se poate de serioase pentru Flore Salalidis! După ce a fost filmată de polițiști goală pușcă vedeta are nevoie de tratament

+5 click pentru
galerie

Flore Salalidis a trecut, de curând, prin umilința vieții ei. Mai exact, ea a fost filmată goală pușcă de niște polițiști care i-au bătut la ușă, iar imaginile cu pricina au apărut în spațiul public, punând-o într-o ipostază de-a dreptul jenantă.

Evident, apariția filmărilor cu pricina nu ”i-au priit” deloc frumoasei blondine. Ba chiar dimpotrivă, ea fiind, acum, extrem de afectată de ceea ce i s-a întâmplat și, totodată, decisă să își găsească dreptatea în Justiție. ”Vreau să îi dau în judecată pe cei care m-au filmat. Adică, înțeleg că filmează intervențiile, dar nu e normal să apară în spațiul public”, ne-a explicat Flore Salalidis. Și, mai mult, recunoaște ea, acum poate vorbi despre incidentul cu pricina doar datorită tratamentului pe care îl urmează. Pentru că, da, recunoaște vedeta, acum are nevoie de un tratament pentru a nu mai avea atacurile de panică pe care le-a avut în momentul în care a văzut imaginile cu ea goală, în cadrul ușii, filmată cu nonșalanță de polițiști. ”Am fost la medic, aveam atacuri de panică. Mi-au recomandat să mă linișteasc, să iau calmante și să urmez un tratament psihiatric și consultanță psihologică. Nu este de glumă, ceea ce mi s-a întâmplat este mai grav decât oricând, mai ales că nu s-a ținut cont că am și eu dreptul la imagine și că asemenea imagini mă pot pune într-o ipostază extrem de umilitoare”, ne-a mai spus Flore Salalidis care, mai mult decât atât, are și dovada medicală cu privire la traumele prin care a trecut.


Flore Salalidis, subiectul unei anchete interne în Poliție
"Deja a fost declanşată o anchetă. Da, au fost trei poliţişti. Colegul care a filmat, a filmat pentru că se afla într-o zonă de acces public şi a făcut-o ca pe o măsură de prevedere. Problema este cum a fost diseminată în spaţiul public. A fost deja deschisă o anchetă prin care se verifică modul în care aceste imagini au ajuns spre mass-media. Noi avem obligaţia şi datoria morală de a spune adevărul. Nu vorbim de ce riscă poliţiştii în acest moment. La finalul anchetei vom putea vorbi despre ce măsuri se iau", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro