VIDEO / Publicul a decis! Cine este primul concurent eliminat de la "Mireasă pentru fiul meu"

Publicul a decis soarta Loredanei şi a lui Marius în competiţia "Mireasă pentru fiul meu". Unul dintre ei a plecat, iar unul s-a întors în casă.


Telespectatorii şi-au dorit ca Loredana să fie cea care rămâne în casa "Mireasă pentru fiul meu", iar Marius a fost nevoit să plece acasă. Concurenta s-a bucurat nespus de mult că nu pleacă acasă, deoarece s-a ataşat de colegele din emisiune.

"Marius, publicul a decis ca tu să fii primul concurent eliminat din competiţie. Publicul a decis ca tu, Loredana, să te întorci în casa fetelor", a declarat prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" de la Antena 1.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

Nimeni nu le dădea nicio şansă împreună, dar ei sunt mai fericiţi ca niciodată! Imagini senzaţionale cu doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu"

VIDEO / Detalii şocante despre trecutul Casandrei de la "Mireasă pentru fiul meu" ies la iveală. Cu cine s-a iubit înainte să intre în casa MPFM


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro