Reacţia Oanei Roman după ce soţul ei a făcut declaraţii la TV despre DIVORŢ: "După ce o să vorbesc eu, sper să..."

+3 click pentru
galerie

Sursa foto: Facebook

La scurt timp după ce a văzut declaraţiile făcute de Marius Elisei într-o emisiune despre divorţul care a şocat showbizul românesc, Oana Roman a făcut public un mesaj acid. Fanii vedetei i-au scris imediat.

Carmen Harra elucidează misterul privind divorţul dintre Marius Elisei şi Oana Roman: "Nu sunt compatibili deloc, dar au o atracţie..."

"Mă uit siderată la tv cum unii şi alţii îşi dau cu părerea despre viaţa mea... dar ei nu ştiu nimic. După ce o să vorbesc eu... sper să intre în pământ de ruşine toţi parerologii ăştia penibili!", a scris Oana Roman pe o reţea de socializare.

Ce a postat Marius Elisei pe pagina lui de Facebook, după ce a spus adevărul despre divorţul de Oana Roman

În urmă cu puţin timp, soţia lui Marius Elisei a făcut publică o fotografie pe care a făcut-o pe strada casei sale. Maşinile de pe stradă sunt acoperite în totalitate, iar strada nu a fost deszăpezită.

Marius Elisei, totul despre divorţul de Oana Roman: "Deocamdată trebuie să spăl cu Oana nişte rufe"

Oana Roman este fiica fostului premier al României Petre Roman şi al Mioarei Roman. Ea este căsătorită cu Marius Elisei. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pentru prima dată pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

Prietenii Oanei Roman şi ai lui Marius Elisei au început să arunce vorbe grele: "Se căsătoresc pentru bani, divorţează pentru bani"

Pe 23 septembrie 2016, Oana Roman şi Marius Elisei şi-au reînnoit jurămintele la Biserica Sfântul Anton din Capitală. La slujba religioasă le-au fost alături naşii, câţiva prieteni şi Mioara Roman. Petre Roman nu a venit. Ziua în care şi-au reînnoit jurămintele are o semnificaţie importantă pentru Oana Roman şi Marius Elisei. Ginerele fostului premier al României şi-a serbat ziua de naştere. Marius Elisei a făcut 30 de ani.

Oana Roman, târâtă într-un scandal fără precedent, de un milionar celebru! Problemele nu se mai opresc!

Mioara Roman s-a căsătorit cu Petre Roman, fostul premier al României, în 1974. În timpul mariajului lor s-au născut două fiice: Oana şi Catinca Roman. Iar în 2007, Mioara Roman şi Petre Roman au divorţat.

Oana Roman, mesaj dur pentru cârcotaşi şi pentru Marius Elisei? "Să luăm aminte"

Petre Roman s-a născut 22 iulie 1946, în București. El este un politician român, inginer și profesor universitar. A fost prim-ministru al României între 1990 și 1991. În prezent, el se află la al doilea mariaj. În 2009 s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc care i-a dăruit un fiu.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro