Sângele apă nu se face! Angelina Jolie şi tatăl ei au îngropat securea războiului

Relația tensionată dintre Angelina Jolie și Jon Voight a ţinut ani întregi primele pagini ale marilor publicații internaționale, iar în ultima perioadă lucrurile s-au mai calmat, iar cei doi au îngropat securea războiului.

Chiar dacă Angelina nu și-a invitat părintele la nunta sa de anul trecut cu Brad Pitt, relațiile dintre ei sunt cordiale. Cu toate acestea, actrița nu a uitat nici acum că tatăl a înșelat-o pe mama ei, regretata Marcheline Bertrand, care a murit din cauza cancerului, însă vrea ca cei șase copii pe care îi are cu Brad Pitt să crească alături de bunicul lor.

Jon Voight a declarat de curând că o admiră foarte mult pe fiica sa, datorită ultimelor succese cinematografice și a spus că și-ar dori foarte mult să joace într-unul dintre filmele pe care Angelina le va regiza pe viitor. „Îmi iubesc fiica și sunt foarte impresionat de modul în care regizează. Cred că filmul „Unbroken” a fost excepțional. Acum mi-aș dori să joc într-un film pe care îl va regiza”, a spus actorul în vârstă de 76 de ani pentru publicația Cigar Aficionado.

El a mai spus că relația strânsă pe pe care o are cu nepoții săi îl fac cel mai fericit bunic din lume. „Cel mai fericit sunet pentru mine este să stau în casă și să îi aud pe copii cum râd”, a mai declarat Jon Voight.

Sursă foto Hepta

Citeşte şi

Brad Pitt are părul alb în cap! Cât timp a trecut până ce râvnitul actor a ajuns aşa?

Brad şi Angelina Jolie, la un pas de divorţ! Actorul îi reproşează soţiei sale că este prea slabă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro