Sângele apă nu se face! La TV s-au făcut cu ouă şi cu oţet, acasă îşi declară iubirea. Cătălina de la "Mireasă pentru fiul meu", mesaj de iubire pentru mama ei

foto: arhiva

Cătălina de la "Mireasă pentru fiul meu" a trecut peste neînţelegerile pe care le-a avut în timpul competiţiei cu mama ei. Dacă în timpul reality-showului s-au certat ca la uşa cortului, acum bruneta îi declară iubirea ei.

Cătălina de la "Mireasă pentru fiul meu" a avut o relaţie extrem de tensionată cu mama ei în timp ce se afla în competiţie. Bruneta şi-a acuzat mama că vrea să-i distrugă fericirea şi că se opune iubirii dintre ea şi soţul ei, Nicolae.

Acum, la câteva luni bune de la ieşirea din competiţie, bruneta pare să fi revenit la sentimente mai bune faţă de cea care i-a dat viaţă. De curând, aceasta a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu mama ei. Imaginea este însoţită de o inimioară.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016: "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:

PUBLICITATE

VIDEO / Tudor de la "Mireasă pentru fiul meu", manipulat de propria mamă să renunţe la Denisa? De ce cred susţinătorii tânărului acest lucru?

Vrea să se-nsoare, dar e dezgustat de fete! Gabriel Botez de la "Mireasă pentru fiul meu" aruncă cu pietre în femei

Sfârşit de drum pentru Denisa. Tânăra a părăsit casa "Mireasă pentru fiul meu". Cine a votat-o?

Surpriză de PROPORŢIII la "Mireasă pentru fiul meu"! Mama Adrianei preferă alt băiat din competiţie în locul lui Valentin. Despre cine e vorba?

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro