Şerban Huidu, dezvăluire dureroasă: "Mama mea a murit de cancer. Am făcut tot ce a ţinut de mine să îi prelungesc viaţa!"

Dezvăluire dureroasă făcută de Şerban Huidu. Prezentatorul TV le-a vorbit fanilor despre mama lui care a murit din cauza cancerului.

Şerban Huidu a suferit mult în anul 2013, când mama lui s-a stins din viaţă. Acesta susţine că sistemul de sănătate din România a avut o mare parte de vină în cazul decesului celei care i-a dat viaţă.

„Să vă spun o întâmplare: mama a fost inginer chimist, cercetător principal grad 3 şi avea salariul de 4 ori mai mic decât primul meu salariu din televiziune! Din banii ăia ne-a crescut pe mine şi pe fratele meu şi din cauza muncii - inginer chimist - a dezvoltat un cancer de sânge pe care şi dacă ar fi vrut să îl prevină nu avea nici unde şi nici timp! Ea a fost un caz aparte, am făcut tot ce a ţinut de mine să îi prelungesc viaţa, chit că a trebuit pentru asta să o ţin ani de zile prin spitale străine. Asta pentru că sistemul de sănătate de la noi o condamnase deja!”, a scris Şerban Huidu pe blogul personal.

Mama lui, Sabina Ghencea, a murit în august 2013, la doar 58 de ani.

A.B.

Foto: arhiva

Citeşte şi:

Cristi Borcea, apărat de fiică! Ce mesaj sfâşietor i-a transmis fata de 11 ani lui Şerban Huidu, după ce acesta i-a criticat tatăl. Şi-a cerut scuze instant

Şerban Huidu, încă un Crăciun blestemat! În 2010 a fost în comă după accidentul din Alpi, în 2011 a omorât trei oameni nevinovaţi, iar acum...

Detalii şocante despre accidentul lui Şerban Huidu: „Eu am omorât trei oameni și tu mă pui să fac...."


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro