SEXY și REA! Costumația Rocsanei Marcu te va lăsa fără... aer! Vezi aici imagini EXCLUSIVE cu prezentatoarea TV în postura de Maleficent

 Rocsana Marcu face, de fiecare dată, furori când pozează. Și, culmea, frumoasa prezentatoare a Star Matinalului Antenei Stars nu are nevoie să arate prea multă piele pentru a dovedi că este sexy. Iar acum, pentru o ședință foto, Rocsana s-a transformat într-o ”zână a întunericului”.

”Cred că mi se potrivește rolul pe care l-am jucat în ședința foto, cel desprins din povestea Maleficent. Mi-a plăcut foarte mult să fiu o zână mai... ”dark”, e o ipostază pe care nu am mai abordat-o și mi s-a părut extrem de senzuală”, ne-a spus Rocsana Marcu.
Mai mult decât atât, simpatica prezentatoare a Star Matinalului de la Antena Stars ne-a mărturisit că a fost impreisonată de ideea de a poza în ținute parcă perfecte pentru un Helloween plin de senzualitate.
”Cred că a fi sexy nu înseamnă să renunți la haine. Un machiaj de senzație, ca cel făcut de Paulina Buldumea, și atitudinea corespunzătoare pot spune mai mult decât un pictorial fierbinte. Iar eu, uitându-mă la poze, chiar mă văd în postura unei zâne a întunericului”, ne-a mai spus frumoasa vedetă TV.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro